• Kom godt i gang
  • Teoriundervisning
  • Manøvrebanekørsel

    

   Kr. 3000,- Tilmeld dig

  Lovpakken
  • Teoriundervisning
  • Manøvrebanekørsel
  • Kørelektioner
  • Køreteknisk kursus
  • Normal pris: 10499,-
  • HER OG NU:

   Kr. 9499,- Tilmeld dig

  Generhverv
  • Til dig der skal bestå Politiets
  • kontrollerende køreprøve

    

   Kr. 1500,- Tilmeld dig

Generhverv kørekort – Det kan ske for enhver

Om du har fået en betinget frakendelse eller en ubetinget frakendelse af kørekort – eller noget helt tredje – så kan du i nogle tilfælde skulle generhverve dit kørekort. Det hjælper vi med


 

Generhverv kørekort hos Mortens Trafikskole!

Når du står og skal generhverve dit kørekort, ændrer det ikke på betingelserne og kravene til hverken dig eller os. Undervisningen, lektionerne og prøverne foregår på præcis samme måde som med elever, der ikke før har haft et kørekort eller kørt bil.

Det handler først og fremmest om at få fat i det basale i både teori og praksis. For mange generhverve kan det i starten virke en smule kedeligt – da de jo allerede har prøvet det én gang. Samtidig er der jo også en årsag til at kørekortet er frakendt i første omgang. Selvom denne årsag ikke altid hænger sammen med dine deciderede evner som bilist, så er det allervigtigste i processen, hvor du generhverver dit kørekort, nemlig omskolingen. Du skal tilbage til de grundlæggende dyder og regler, der hører til den gode bilist. Og det er lige præcis, hvad vi hjælper dig med.


Skal du i igennem samme forløb som nye bilister?

Både teoriprøven og køreprøven er noget, som du skal igennem ved et generhvervelse af kørekort, men det er ikke en nødvendighed at tage alle de lektioner og timer, som en helt ny elev skal tage. Nogle elever tager flere køretimer og teoritimer end andre både som nye bilister og som erfarne bilister. Hvor mange, du bør tage, er en vurdering, der bliver foretaget i samspil mellem dig og din kørelærer. Tag derfor en snak med os under forløbet – gerne efter nogle køretimer – og sammen kan vi så finde ud af, hvor meget du behøver.


Hvad ønsker du at vide om kørekort hos Mortens Trafikskole?

Læs mere på siderne her og lær mere om, hvad vi kan tilbyde hos Mortens Trafikskole

Læs mere om Mortens Trafikskole som din nye køreskole
Priser på kørekort

Vi henvender os primært til dig, der leder efter en billig køreskole i Brøndby, Ballerup, Vallensbæk, Taastrup, Hvidovre, Albertslund og selvfølgelig Glostrup, hvor vores undervisningslokale ligger. Du kan læse mere på siderne herunder om vores undervisning i lige præcis din by:

Køreskole Brøndby
Køreskole Glostrup
Køreskole Ballerup
Køreskole Vallensbæk
Køreskole Taastrup
Køreskole Hvidovre
Køreskole Albertslund

Det handler om at få fat i det basale fra starten af. Ligemeget, om det basale så allerede sidder fast hos eleven eller ej, så er det vigtigt, at der bliver undervist om det, sådan så det hele foregår på den korrekte måde, som er et krav til enhver køreskole. Både teoriprøven og køreprøven er noget, som man skal igennem ved generhverv kørekort, men det er ikke en nødvendighed at tage alle de lektioner og timer, som en helt ny elev skal tage. Nogle elever tager flere køretimer og teoritimer end andre. Det handler om indlæringsevne, men det handler i særdeleshed også om vilje. Hvis eleven ikke har vilje til at få kørekortet, så vil processen automatisk tage længere tid.

Copyright © 2014 · Mortens Trafikskole · Alle rettigheder forbeholdes ·

webdesign & SEO af LNG.DK