Kørekort Lovkrav

Hvad siger loven om kørekort?

Den 1 juli 1999, trådte færdselsstyrelsens nye krav i kraft vedr. kørekort. Derfor er der nu et minimumskrav, af teori og kørelektioner, som skal gennemgås, før du kan få kørekort. Dette krav er løbende blevet skærpet, således at kravet nu er som minimum:
  • 29 teorilektioner af 45 min.
  • 24 kørelektioner inkl. banekørsel.
  • Heraf skal der bruges:
  • 4 lektioner på manøvrebane
  • 5 lektioner på køreteknisk anlæg
  • Alt dette skal fordeles over minimum 14 undervisningsdage.
  • Desuden er der pr. 1/10-06 krav om et førstehjælpskursus.

Ovennævnte krav fra færdselsstyrelsen er et minimumskrav, hvorfor du ikke må se det som et fast forløb, for at erhverve et kørekort, men som tidligere angivet et minimumskrav.

 

Kørekort hos Mortens Trafikskole

Hos Mortens Trafikskole sørger vi for, at du får det maksimale ud af dine timer. Processen i at tage kørekort består i at blive fortrolig med både teori og praksis ved at køre bil. Nogle har let ved det ene, mens andre har let ved det andet. Vi sørger for, at du får det bedste ud af din tid hos, og bliver en skarp bilist inden for både lovkravet, og hvis du har brug for ekstra undervisning. Hvad du er god til, og om du er født med benzin i årerne eller med den ene fod på bremsen – dét finder vi ud af sammen.

Hvor lang tid, det skal tage at tage dit kørekort er op til dig. Du kan blive endnu skarpere ved at tage vores tests online og læse undervisningsmaterialet samme sted. Alternativt kan du også tage flere undervisningstimer om ugen, så det går endnu hurtigere. Ved at tage flere timer om ugen, så kommer stoffet også tættere på, og du risikere ikke at glemme noget på grund af, at det er lang tid siden, du lærte det. Føl dig tryg med et kørekort fra Mortens Trafikskole!

Læs mere om priser på kørekort her, eller om køreskolen her.

Kørekort