Kørekort priser – Vi vil være blandt de billigste

Kørekort priser – Vi vil være blandt de billigste

Mortens Trafikskole vil være blandt de billigste køreskoler i Brøndby og Glostrup – og selvfølgelig den bedste. Derfor vil du også, når du sammenligner priser på køreskolerne i nærområdet blive overrasket over hvor billig en køreskole vi er. Se vores kørekort priser herunder og bliv overrasket over, hvor meget køreskole, du får for pengene:

Kom godt i gang

3.000 / KR.
 • Teorikursus – 29 lektioner
 • Evaluerende teoriprøver
 • 4 kørelektioner på manøvrebane
 • Leje af manøvrebane/bil
 • Manøvrebaneundervisning
 • Normal pris: Kr. 4020,-
 • Du sparer: Kr. 1020,-

Lovpakken

9.499 / KR.
 • Teorikursus – 29 lektioner
 • Evaluerende teoriprøver
 • 4 kørelektioner på manøvrebane
 • Leje af manøvrebane/bil
 • Manøvrebaneundervisning
 • 14 kørelektioner á 45min. (i tidsrummet 7:30-20:00)
 • Køreteknisk teori
 • 6 kørelektioner på køreteknisk kursus
 • Leje af køreteknisk bane/bil
 • Køreteknisk undervisning
 • Danmarks billigste lovpakke
 • Normal pris: Kr. 4020,-
 • Du sparer: Kr. 1020,-

Generelle priser - Billige priser

1 kørelektion á 45min. Kr. 350,-
1 kørelektion i tidsrummet 20.00 – 07.30. Kr. 525,-
Teorikursus 29 lektioner. Kr 1500,-
1 time ekstra baneleje Kr. 300,-
Teorihæfte med internetadgang (4 md.) Kr. 500,-
Glatbanekursus, 6,5 time Kr. 1700,-
Trafikrelateret førstehjælpskursus fra Kr. 550,-
Stempelgebyr til Færdselsstyrelsen for teori og praktisk Kr. 1000,-

Generhverv & førstehjælpskursus priser

Generhverv

1.500 / KR.
 • 1 kørelektion á 45min. Kr. 300.-

Førstehjælp

550 / KR.
 • Lovpligtigt kursus

Find de billigste kørekort priser hos Mortens Trafikskole

Selvom prislejet for kørekort og køreskoler egentlig skulle synes at være rimelig præcist, så er dette ikke helt tilfældet. Der er faktisk en del forskel på kørekort priser på diverse køreskoler rundt omkring i landet.

Alle køreskoler skal tilbyde lovpakken i form af teoriundervisning og køretimer – derfor vil der i alle køreskoler ca. indgå den samme mængde undervisning. Det, der skiller fårene fra bukkene er derimod andre forhold. Hos Mortens Trafikskole får du en underviser, der kerer sig om dine behov og dine forudsætninger som bilist. Vi favoriserer ikke dem, der lærer hurtigst og vi tager også hånd om dig, der ikke drømmer om at køre ræs. Det er vores fornemste opgave at sørge for, at du består første gang.

Hos Mortens Trafikskole får du også en kørelærer med over 28 års erfaring og en lækker bil til køretimerne.

billigste kørekort

Hvad koster et kørekort hos Mortens Trafikskole?

Når du skal erhverve dig et kørekort, er der ingen tvivl om, at prisen naturligvis er vigtig. Der er efterhånden rigtig mange køreskoler i Storkøbenhavn og omegn, hvilket betyder, at der også er mange forskellige priser. Det kan godt være en jungle at finde rundt i, men her hos Mortens Trafikskole har vi gjort det nemt.

Alle vores priser er nemlig samlet i ovenstående tabel, hvor du kan se præcis, hvad du får for dine penge. Hvis du har en nogenlunde idé om priserne hos de øvrige køreskoler, vil du ligeledes opdage, at vores kørekort priser er ganske konkurrencedygtige i forhold til de øvrige køreskoler i området. Vi er faktisk markant billigere end mange af de konkurrerende køreskoler i området.

De oplyste priser er naturligvis priser på kørekort til bil, da det er vores hovedfokus. Som du vil bemærke, så har vi oplyst priser på Kom godt i gang-pakken og Lovpakken, ligesom vi har oplyst vores øvrige priser på bl.a. ekstra kørelektioner og glatbanekursus. Har du behov for yderligere undervisning, kan du via sidste kolonne danne dig et overblik over, hvad ekstra kørelektioner koster. Ekstra undervisning er et frivilligt tilbud, og det er noget, som vi taler med den enkelte elev om, hvis de eller vi synes, at det kunne være belejligt forud for en prøve.

Vi håber, at det er overskueligt, men skulle du alligevel have spørgsmål, kan du kigge på vores liste over Ofte Stillede Spørgsmål eller kontakte os.

Spar penge på dit kørekort

Spar penge på dit kørekort uden at gå på kompromis med kvaliteten

Nu nævnte vi ovenfor, at vi byder på en meget konkurrencedygtig kørekort pris her hos Mortens Trafikskole. Det betyder dog ikke, at du går på kompromis med kvaliteten af dit forløb, når du vælger os. Vi har eksisteret siden 1987, og man får ikke lov at overleve i en branche som denne, hvis ikke man er dygtig nok.

Vores mangeårige erfaring er dog ikke det eneste, der taler for et forløb af høj kvalitet. Vi har også en af landets højeste beståelsesprocenter, hvilket vi naturligvis er meget stolte af. Vi tror på, at det blandt andet skyldes vores intime undervisningshold med plads til, at alle kan stille spørgsmål og være med i undervisningen.

Vores fokus på kvalitetsundervisning er det primære, og det betyder, at vi ikke tager penge for en masse tillægsprodukter. Her får du præcis, hvad du kommer for; forberedelse til erhvervelse af kørekort. At det så ovenikøbet er til en pris, der er til at være med på – ja, det er kun en bonus. Vi håber, at vores kørekort priser matcher dit budget.

Vi kan også tilbyde generhvervelse af kørekort til en god pris

Hvis du af den ene eller anden årsag står og har behov for at generhverve dit kørekort, så kan du naturligvis også det her hos Mortens Trafikskole. Generhvervelse af kørekort kan gøres til en meget billig pris, og vi står klar til at hjælpe dig med at komme bag rattet igen.

Vi skræddersyer naturligvis forløbet til dig, så du får lige præcis det antal teorilektioner og de køretimer, som du har behov for, for at blive klar til at komme tilbage på landevejene. Prisen kan derfor variere en anelse, da flere lektioner kan påvirke den samlede udgift til generhvervelsen.